Tuinonderhoud in Breda - Uw tuin in perfecte staat
16276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16276,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Tuinonderhoud

BEL ONS NU!

Laat tuinonderhoud uitvoeren in Breda

Wanneer u sinds kort een nieuwe tuin heeft, wilt u deze zo lang mogelijk in de nieuwe staat laten verkeren. Dit kost vaak echter veel tijd, omdat het onkruid zeker in de zomer de grond uit lijkt te schieten. Ook wanneer uw tuin minder nieuw is, geeft onkruid vaak een onverzorgd gezicht aan uw tuin. Om dit tegen te gaan kunt u de hulp van onze hovenier inschakelen, die u graag helpt bijtuinonderhoud in Breda en omgeving. Tijdens dit tuinonderhoud zal de hovenier echter niet alleen het onkruid tussen uw planten vandaan halen. Ook het maaien en onderhouden van uw gazon behoort bijvoorbeeld tot zijn of haar werkzaamheden. Zeker in de herfst kan er veel mos gaan groeien tussen uw gras, wat tijdig verwijderd moet worden om het afsterven van gras tegen te gaan.

Snoeien van bomen en struiken

Naast het verwijderen van onkruid en het maaien van uw gazon, moeten Tuinonderhoud Bredaook bomen en struiken eens per jaar worden onderhouden met een grote snoeibeurt. Door te snoeien biedt u bomen en struiken de mogelijkheid om in een later stadium verder uit te groeien. Het snoeien kan echter niet op elk moment van het jaar, omdat het in dat geval juist de groei van een boom of struik tegen kan houden. Bij het tuinonderhoud wat onze hoveniervoor u kan uitvoeren wordt hier rekening mee gehouden, door de expertise die wij hierin de afgelopen jaren hebben opgebouwd.

U kunt zelf bepalen hoe vaak u tuinonderhoud aan uw tuin wilt laten uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld dat het onkruid wekelijks verwijderd wordt, of liever eens per maand?

Waarom zou u voor ons kiezen?

  • SFEER IN UW TUIN

    • Wij zorgen voor sfeer zodat u optimaal kunt genieten in uw tuin.

  • UITSTEKENDE SERVICE

    • Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dat is onze service.

  • VEELZIJDIG EN VAKKUNDIG

    • Onze werkzaamheden zijn zeer divers, geen klus is ons te veel!

Call Now Button